Cum platesc?

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.lovelove.ro conform Termenilor si Conditiilor LOVE LOVE se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. LOVE LOVE isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata iar dovada platii trebuie trimisa catre LOVE LOVE la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul LOVE LOVE.

Metode de plata

Plata produselor de pe www.lovelove.ro se poate face in 2 moduri:

1. Ramburs, adica plata la livrare, in momentul primirii produsului. Aceasta modalitate de plata presupune achitarea contravalorii facturii fiscale la primirea coletului.

2. Plata online cu cardul. Tranzactia este procesata de o companie terta “MobilPay” specializata in platile online securizate. Datele cardului dumneavoastra precum si informatiile personale necesare platii nu sunt vizualizate sau stocate in nici un fel de catre site-ul www.lovelove.ro

*Livrarea va fi efectuata numai dupa confirmarea primirii banilor in contul LOVE LOVE.

© 2017-2018 LoveLove.ro. All Rights Reserved. Designed By AlphaBeta

Please publish modules in offcanvas position.